Cargo

Cargo

Cargo is een online marktplaats waar gehandeld kan worden in NFT’s oftewel non-fungible tokens. Deze site stelt je in staat om je digitale art te minten, waarna je het als NFT kan verkopen via deze website.

Je kunt er ook voor kiezen om je louter te focussen op het handelen in deze tokens. Kopen en verkopen is mogelijk.

De markt voor deze verzamelobjecten is groter dan ooit, dus nu is de perfecte tijd om in te stappen. Op de website zie je meteen waar je kunt inloggen en jezelf kunt registreren. Binnen enkele stappen bevind je jezelf op deze digitale marktplaats vol mogelijkheden.

Hieronder vertellen we je meer over Cargo. We gaan dieper in op het doel achter deze site, wat je hier zoal kunt kopen en verkopen en wat de voordelen zijn van het gebruik van dit online platform.

Wat is Cargo?

Cargo is het Engelse woord voor lading of vracht. Hierbij gaat het vaak om goederen die per schip, vliegtuig of ander motorisch voertuig van de ene plek naar de andere plek getransporteerd worden.

Het online platform richt zijn meer op digitale goederen in de vorm van non-fungible tokens. Via deze online marktplaats kun je handelen in deze NFT’s.

Bovendien stelt Cargo je in staat om alles op een overzichtelijke op te slaan. Het is niet alleen een online marktplaats waar je kunt handelen in deze tokens, maar deze site stelt je ook in staat om je eigen digitale kunst te minten. Hiermee bedoelen we het proces waar mee je afbeeldingen, video’s en meer omtovert tot NFT’s.

Ze maken gebruik van het Ethereum netwerk. Dit netwerk is betrouwbaar en kan voor vele doeleinden ingezet worden. Dit komt onder meer doordat Ethereum zijn gebruikers tools aanbiedt waarmee je zelf je eigen applicaties kan maken. Ethereum maakt hierdoor vele andere cryptocurrency en NFT websites mogelijk, waaronder dus Cargo.

Het mooie is dat je als creator veel mogelijkheden hebt. Zo kun je een uniek verzamelobject maken, maar met de klik van een knop is het ook mogelijk om 250 van deze zogenaamde collectibles te maken. Je selecteert zelf in welke vorm je een preview geeft van de NFT.

Je kunt beveiliging instellen, zodat alleen de eigenaar van een NFT toegang tot deze token heeft. Het verkopen van digitale kunst is voor creators een fantastische manier om extra inkomsten te genereren.

Hoe haal je het meeste uit Cargo?

Het mooie aan Cargo is de toegankelijkheid voor content creators zonder technische achtergrond. Het minten, verkopen en kopen van NFT’s wordt je bij zonder gemakkelijk gemaakt. Dat maakt dit platform toegankelijk voor iedereen. Tegelijk scheelt het wel een slok op een borrel als je een technische achtergrond hebt.

Er is namelijk ook Cargo voor Developers. Cargo JS kan aan de zijde van je huidige werkflow gebruikt worden. Dit maakt het simpeler om web3 functionaliteit te integreren. Je kunt zelf de schaal bepalen waarop je verzamelobjecten gaat verkopen. Van exclusief tot een enorme voorraad, het kan allemaal. De verzamelobjecten zijn compatibel met ERC-721 en ERC-2309.

De voordelen van Cargo op een rij.

Cargo is toegankelijk voor iedereen. Zelfs als je geen technische achtergrond hebt, zul je binnen no time de potentie van dit online platform kunnen gebruiken. Cargo is een alles in één oplossing.

Je kunt er niet alleen NFT’s kopen en verkopen, maar je kunt ook je content minten via dit online platform. Via deze website kun je meerdere soorten verzamelobjecten kopen en verkopen. Hierbij kun je denken aan afbeeldingen, video, 3D objecten en meer.

Als je een content creator bent, is Cargo een perfecte manier om wat bij te verdienen aan je vaardigheden. Het handelen in NFT’s kan in potentie bijzonder lucratief zijn, zeker wanneer je een schaars stukje content in handen hebt weten te krijgen.

Via Cargo kun je gebruik maken van diverse soorten cryptovaluta om te betalen voor een NFT. Je hebt veel flexibiliteit, zowel als koper en als verkoper. Dankzij de developer tools kun je zelf het meeste uit dit online platform halen.