KnownOrigin

KnownOrigin

KnownOrigin is een NFT veiling site die in het teken staan van ontdekken. Het ontdekken van nieuwe en inspirerende artiesten en content creators. Al meer dan 1.000 artiesten zijn op deze site te vinden. Aangezien NFT’s op het moment helemaal in zijn, zal de site alleen maar blijven groeien.

Dat is goed nieuws voor zowel content creators zelfs als voor de verzamelaars van diverse digitale items. Het aanbod groeit meer en meer. KnownOrigin is ontstaan op het Ethereum netwerk, net als vele andere NFT veiling sites. Hieronder vertellen we je meer over dit digitaal platform.

Zo vertellen we je meer over hoe Known Origin is ontstaan, hoe je de site kunt gebruiken en wat de voordelen zijn van deze specifieke NFT veiling site.

Wat is KnownOrigin?

David Moore, Andy Gray en James Morgan hebben samen in 2019 KnownOrigin opgericht. Om de oprichting hiervan te vieren, organiseerden de drie samen een pop-up galerij event in Manchester, de stad waar de drie vandaan komen. Sinds de lancering van dit digitale platform hebben duizenden artiesten deze site ontdekt.

Nog meer klanten via deze site mooie digitale kunst gekocht en gave nieuwe artiesten en content creators ontdekt. Tienduizenden digitale art items zijn verkocht, waarbij al meer dan een miljoen dollar is gespendeerd. Aangezien de NFT markt op dit moment bijzonder hard aan het groeien is, verwachten wij dat vele mensen Known Origin binnen afzienbare tijd gaan ontdekken

KnownOrigin legt de nadruk op de artiest. Zij zijn immers degenen die niet alleen de content creëren, maar die hier ook het meeste aan moeten verdienen. Hun harde werk moet beloond worden. Vandaar ook de naam Known Origin: je weet van wiens hand een digitaal kunstwerk komt.

Bovendien krijgen artiesten op dit digitaal platform ook hun eigen showcases. Eens per week wordt een specifieke artiest op deze site in het zonnetje gezet. Dit geeft hen een boost, maar ook hun inkomen.

Bovendien kun je als klant op deze wijze iedere week weer nieuwe talenten ontdekken. Voor digitale creators is het nu eenvoudiger dan ooit om items te authentiseren, tentoon te stellen en te verkopen. Je vaardigheden kunnen je een hoop geld opleveren. Zo krijgen artiesten de beloning die ze verdienen, terwijl klanten beschikken over unieke stukjes kunst.

Alhoewel de artiest nadrukkelijker aanwezig is op dit platform, is de community alsnog bijzonder belangrijk voor Known Origin. Als klant of verzamelaar heb je invloed op welke artiesten groot worden, maar ook heb je invloed op de koers die dit digitale platform vaart. Hierbij wordt gebruik gemaakt van blockchain technologie.

Door het gebruik van smart contracts beschikt Known Origin over een hoge mate van transparantie. Ook de veiligheid van een hoog niveau. Je weet zeker dat elke NFT in jouw bezit ook daadwerkelijk van jou is. Je kunt altijd bewijzen dat iets van jou is. Daarnaast beschikt KnownOrigin over een eigen Discord server. Het is niet alleen gezellig om daar met andere bezoekers te kletsen, maar je kunt hier ook suggesties doen.

Ten eerste is KnownOrigin één van de weinige NFT veiling sites waarbij de artiest een grote rol speelt. Natuurlijk zijn artiesten en content creators voor andere NFT veiling sites ook van groot belang. KnownOrigin zet de artiesten die hier hun werk verkopen graag in de spotlight. Dat maakt KnownOrigin bijzonder geschikt voor het ontdekken van nieuwe talenten.

Curatoren die gek zijn op digitale art zijn op deze site als een kind in een snoepwinkel. Niet voor niets zijn er al duizenden artiesten op deze site te vinden en is er al voor meer dan een miljoen dollar aan digitale items verkocht.

Door het gebruik van blockchain technologie weet je zeker dat iedere transactie op een veilige en transparante manier plaatsvindt. Door deze authenticatie is een NFT ook daadwerkelijk in jouw bezit en niemand anders.

De blockchain zorgt er ook voor dat artiesten hun commissie zo snel mogelijk ontvangen in hun wallet. 15% van de prijs is een commissie fee voor KnownOrigin zelf.

Wat zijn de voordelen van KnownOrigin?