Moon Ape Laboratory


Moon Ape NFT

Moon Ape is uniek

De Moon Ape NFT’s zijn een uniek en opwindend project in de wereld van cryptocurrency en non-fungible tokens (NFT’s). Deze NFT’s zijn een verzameling van digitale kunstwerken die een unieke, eigendomsrechtelijke aanspraak geven op een specifiek kunstwerk. De Moon Apes zijn een reeks NFT’s die een cartoonachtige afbeelding van een aap tonen die is aangepast aan verschillende ontwerpen en kleuren.

Moon Ape laboratory

De Genesis collectie

Het Moon Ape project begon met de Genesis collectie, met 8.000 exemplaren, waarmee gebruikers hun NFT konden staken voor dagelijkse $MAL-beloningen. Verder zijn er Mutated Moon Apes, met 15.000 exemplaren, Loot Bags en Moon Ape Pets met 16.000 exemplaren. Deze NFT’s zijn nu beschikbaar voor verkoop op de secundaire markt via Opensea en gem.xyz. Er zijn ook regelmatig Maltar Raffles waarbij $MAL-tokens worden gebruikt om prijzen te winnen, zoals Genesis Apes, Moon Ape Deku Mints en 1/1-stukken.

Moon Ape Lab logo
Het logo van MAL

Moon Ape Deku

Met de aankondiging van seizoen 2, komt er ook een nieuwe collectie aan: de Moon Ape Deku collectie. Deze collectie zal zich richten op de verdere integratie van de NFT’s in de Otherside Metaverse, een wereld waarin NFT’s kunnen fungeren als speelbare avatars. Het team van Moon Ape Labs werkt samen met Yuga Labs, Improbable en M2 om de Genesis collectie als speelbare avatars klaar te hebben wanneer de Otherside Metaverse wordt gelanceerd.

Naast de NFT-verkoop, zijn er ook Lab Trials waar deelnemers een van de 1.500 Moon Capsules kunnen bemachtigen. Deze capsules zijn niet alleen zeldzaam, maar kunnen ook worden geactiveerd in de Deku Territories om een Moon Ape Lab Limited Edition 3D Metaverse Wearable te onthullen. 

Moonie de mascotte van het Moon Ape lab NFT project.
Moonie Moon Ape Mascotte

$MAL Tokens

Deelnemers moeten hun Genesis Ape en $MAL-tokens vasthouden om deel te nemen aan de Lab Trials. Deze proeven bieden deelnemers de kans om één van de 1.500 capsules te verkrijgen. Deze capsules zijn onmisbaar voor het verkrijgen van de Moon Ape Lab beperkte editie 3D Metaverse Wearables.

De Capsules zullen worden verkregen via een aantal wegen: in de eerste 4 weken van de proef kun je de capsule van keuze verkrijgen door $MAL en $MAD kosten te betalen (die je kunt verkrijgen door pets & loot te verhandelen), in de volgende 4 weken kun je mutanten in wisselen voor $MAD om de capsule te kopen tegen een premium prijs, en in de laatste 4 weken zullen eventuele resterende capsules beschikbaar zijn voor een publieke verkoop met ETH.

Het is belangrijk om op te merken dat de verkrijging van deze capsules op een first-come, first-served basis zal zijn en dat de game-mechanismen zorgvuldig zijn ontworpen om ongelijke voordelen op basis van bezit te voorkomen.

Moon Ape Mutant
Mutant Moon Apes

Er zijn ook bonuskansen om capsules te winnen door tickets te kopen met verdiende $MAL – Capsules en $MAD tokens zullen zijn opgenomen in de Maltar prijstrekkingen. Door deel te nemen aan de Lab Trials, zal de deelnemers een Moon Capsule van hun keuze ontvangen. Er zijn drie categorieën: Skins, Kleding en Wapens. Elk speler kan kiezen welk type Capsule ze willen hebben. Wanneer alle 1.500 capsules zijn verkregen, zal het totale aantal van elk type worden onthuld.

Moon Ape Laboratory Twitter pagina. 

Moon Ape Lab Website

Seizoen 2 Deku NFT's

De Moon Ape Deku NFT’s zijn een nieuwe collectie van non-fungible tokens (NFT’s) die wordt geïntroduceerd in Seizoen 2 van het Moon Ape project. Deze NFT’s zijn ontworpen om een verdere integratie te bieden in de Otherside Metaverse, een virtuele wereld waarin NFT’s kunnen worden gebruikt als speelbare avatars. Het team van Moon Ape Labs werkt samen met Yuga Labs, Improbable en M2 om de Genesis collectie als speelbare avatars klaar te hebben wanneer de Otherside Metaverse wordt gelanceerd.

De Moon Ape Deku NFT’s zijn uniek in de zin dat ze niet alleen een eigendomsrechtelijke aanspraak geven op een specifiek kunstwerk, maar ook een speelbare avatar in een virtuele wereld zijn. Dit maakt ze interessant voor zowel verzamelaars als gamers. Bovendien, de nieuwe collectie voegt nog meer speelmogelijkheden toe en breidt de interactie tussen de NFT’s en de Otherside Metaverse uit.