Nifty Gateway

Nifty Gateway

Nifty Gateway is een online marktplaats waar gehandeld kan worden in Nifty’s. Nifty’s zijn de eigen NFT’s oftewel non-fungible tokens van deze site. Aan de hand van deze tokens is een digitaal item daadwerkelijk in jouw bezit.

Misschien heb je vroeger wel eens een online RPG gespeeld. Je hebt vele quests ondernomen om genoeg in-game currency te verdienen om een vet wapen te kopen. Dit wapen is van jou. Stel je nu eens voor dat je jouw account bij dit spel kwijt raakt.

Het wapen dat van jou is, is in dat geval ook verloren gegaan. Eeuwig zonde, want dit item was gewoon van jou. Om dergelijke problemen te voorkomen, zorgt het online platform van Nifty Gateway er voor dat een online item ook daadwerkelijk van jou is.

Maar hoe gaat dit precies in zijn werk? Hieronder vertellen we meer over dit online platform, de Nifty’s die hier gebruikt worden en wat de voordelen zijn van deze NFG veiling website.

Wat is Nifty Gateway?

Nifty Gateway kan absoluut als ambitieus getypeerd worden. Hun ultieme doel is namelijk om er voor te zorgen dat 1 miljard mensen Nifty’s verzamelen. Of dat ooit gaat lukken is de vraag, maar ambitieus is het zeker.

Je bent vast wel bekend met NFT’s oftewel non-fungible tokens. Nifty’s zijn de non-fungible tokens van dit online platform. Waar vele NFT veiling sites zich focussen op onbekende creators die hun digitale content aanbieden via hun marktplaatsen, zet Nifty Gateway hoger in dan dat.

Nifty Gateway werken samen met bekende artiesten en kunstenaars om waardevolle Nifty’s te maken. Bij hen is digitale kunst meer dan alleen maar content. Het is iets wat daadwerkelijk van waarde is.

Je wilt deze Nifty’s maar wat graag aan je collectie toevoegen. De grootste artiest die een NFT op deze site verkocht heeft is Mick Jagger van The Rolling Stones. Hij verkocht deze NFT voor een goed doel.

Er zijn weinig NFT veiling sites die met zulke grote namen kunnen pochen.

Wat is een Nifty?

Een Nifty zorgt er voor dat een digitaal item daadwerkelijk van jou is. In dat opzicht is een Nifty vergelijkbaar met een NFT. Nifty’s zijn onderdeel van een blockchain. Hierdoor is het niet mogelijk om ze aan te passen.

Dit zorgt er tevens voor dat wanneer een digitaal item van jou is, dit ook niet zomaar aangepast kan worden. Alleen het verkopen van het item via Nifty Gateway kan hiervoor zorgen. Ook de originele eigenaar of maker kan hier geen aanpassingen aan maken.

Een Nifty garandeert dus dat een digitaal item van jou is. Nifty’s kun je tentoonstellen via dit platform, maar het is ook mogelijk om ze in een andere digitale wallet te plaatsen. Je kunt ook NFT’s vanuit externe wallets op je account bij Nifty Gateway plaatsen.

Wat zijn de voordelen van Nifty Gateway?

Nifty Gateway heeft grote ambities. We moeten toegeven, ze weten wel hoe ze celebrities aan moeten trekken. Mick Jagger en Dave Grohl (van Nirvana en Foo Fighters) die samen een NFT verkopen via dit online platform voor een goed doel?

Betere publiciteit kun je jezelf als Nifty platform niet wensen. Alhoewel deze site zijn NFT’s Nifty’s noemt, is Nifty Gateway dus ook gewoon een NFT veiling site. Dit online platform is gecentraliseerd. Een betrouwbaar team met veel ervaring leidt de boel.

Hierdoor heb je als gebruiker minder inspraak in vergelijking met gedecentraliseerde NFT veiling sites, maar tegelijkertijd biedt dit team een solide fundament en wordt er goed geluisterd naar feedback vanuit de community.

Via dit online platform kunnen Nifty’s zowel gekocht als verkocht worden. Het is dus prima mogelijk om hierin te handelen en flink wat winst te maken, zeker als je digitale items weet aan te schaffen die schaars zijn.

Door het gebruik van de blockchain bestaat er geen twijfel over wie er in het bezit is van een digitaal item. Dit kan ook niet aangepast worden, waardoor er te allen tijde duidelijkheid is.

Als maker van digitale items, of dit nu in de vorm van afbeeldingen of video’s is, kun je jouw digitale art plaatsen op deze site. Vervolgens kun je hier flink aan verdienen. Als maker word je dus daadwerkelijk beloond.

Nifty Gateway maakt het makkelijk om te betalen met cryptocurrency. Daarnaast is het mogelijk om NFT’s vanuit je externe wallet over te brengen naar je account op deze site, maar je kunt ook Nifty’s vanuit je account hier in een externe wallet plaatsen.

Als gebruiker heb je veel flexibiliteit. Je kunt je Nifty’s ook tentoonstellen. Dit alles zorgt er voor dat Nifty Gateway nu al één van de grootste NFT veiling sites van nu is. Wij verwachten dat deze groei nog wel even door zal zetten, zeker nu het grote publiek NFT’s lijkt te hebben ontdekt.