PunkTee meer dan een NFT

Geen categorie

PunkTee NFT Tshirts

Wanneer je op zoekt bent naar een nieuw project is het altijd de vraag of het zal gaan slagen. Het investeren in een NFT kan zeer grote winsten opleveren. Maar het kan ook gebeuren dat je investering na een tijdje niets meer waard is. Wat maakt het ene project beter als de ander.

Op dit moment worden er heel veel nieuwe NFT projecten de grond uit gestampt. De kunst is dus om het korn van het kaf te scheiden. Daarvoor zal je naar een aantal zaken moeten kijken. Een van de belangrijkste is dingen waar je naar kunt kijken is de community achter de NFT. Als een NFT gelanceerd wordt en je ziet op Twitter dan ze tienduizenden volgers hebben die actief meedoen dan is dat een goede voorbode.

PunkTee

Het onderzoeken of een NFT een kans van slagen heeft en daarmee snel in prijs zal stijgen wordt vaak gedaan op Discord en Telegram. Zeker op het betreffende Discord kanaal wordt veel besproken en krijg je een beter beeld wie er achter een project zitten. Ook krijg je kans om kennis te maken met de mensen die interesse vertonen in het betreffende NFT project. 

Het beste is dus om een NFT te vinden die nog gelanceerd moet worden. Wanneer je al voor of tijdens de lancering een NFT kan bemachtigen heb je grote kans dat deze, bij voldoende aandacht, snel in prijs zal stijgen na de lancering. Daarnaast moet je natuurlijk opletten wat de kosten zijn bij de lancering en hoeveel er gaan gemint worden. De zogenaamde “floorprice” geeft dan aan wat er minimaal betaald moet worden voor de betreffende NFT.

PunkTee fashion

PunkTee en de Metaworlds

Op zoek naar een uniek project? dan is PunkTee weer eens een nieuw en fris idee in de NFT wereld. Nu niet eens een gewoon plaatje of gifje van een draakje, aap of ander mythisch wezentje. Dit project geeft u naast de normale NFT namelijk wat extra’s wat je niet vaak zult tegenkomen.

De gedachte achter PunkTee is dat ze het fashion merk willen worden in de Metaworld(s) die momenteel en in de toekomst overal zullen opduiken. Een Metaworld kunt u zien als een wereld op het internet die u kunt betreden via bijvoorbeeld een spel. Binnen deze wereld heeft iedereen een avatar en soms ook hele huizen en gebieden waar men leeft en mensen binnen deze Metaworld kan tegenkomen.

NFT’s zijn digitale bestanden en daarom is een Metaworld de ideale manier om je NFT’s te laten zien. Wat heb je aan een digitaal plaatje wanneer je het aan niemand kan laten zien. In een Metaworld is dat dus anders, daar kan je in het bezit zijn van een gigantische vila met zwembad en tennisbaan, volgehangen met de meest uiteenlopende kunstobjecten. Je kan online in luxe leven terwijl je feitelijk zit op je zolderkamertje twee hoog boven.

Het zal op dit moment een hoop mensen ontgaan wat er zich op het ogenblik aan het ontwikkelen is. Maar het spelen van spellen en het zich gewoon begeven in deze Metaworld(s) zal komen jaren zeer snel in populariteit toenemen. Nu mensen steeds vaker gedwongen worden zich thuis te vermaken zal de vlucht naar de werelden in een rap tempo toenemen.

PunkTee fashion

PunkTee is zo’n project wat al een voorsprong neemt en zich beseft dat binnen deze Meta werelden, uiterlijk vertoon een belangrijk aspect in gaat nemen. Niet alleen zullen de “bewoners” van deze werelden hun verkregen objecten willen laten zien aan mede bewoners. Ook de kleding die gedragen wordt door de avatar die ze vertegenwoordigen zal een middel worden om aanzien te krijgen binnen deze Meta werelden.

Wat is PunkTee voor een idee?

PunkTee is het eerste NFT project dat zich speciaal richt op kleding voor de Metaverse. Waar bedrijven als Google en Facebook miljarden dollars steken in het opzetten van deze nieuwe online werelden. Richt PunkTee zich speciaal op de kleding of mode. 

PunkTee heeft de ambitie om binnen deze Meta werelden een mode merknaam te worden. Een merknaam waarvan iedere bezitter speciale aanzien zal vergaren. Niet alleen omdat deze kleding uniek zal zijn maar ook omdat de prijs voor een dergelijke NFT tot de hemel gerezen zal zijn.

PinkTee website en Discord

Het beste wat u kunt doen om meer te weten te komen over PunkTee is de website bezoeken. Daar kunt u zien wat het plan is, de zogenaamde roadmap. Het speciale aan dit PunkTee project is dat u niet alleen een NFT koopt van een T-shirt. Maar ook daadwerkelijk een fysiek T-shirt toegestuurd zal krijgen met een afdruk van uw unieke NFT. Daarnaast willen ze deze 500 NFT bezitters speciale “perks” voordelen gaan geven. Hoe dit zich verder zal ontwikkelen in de toekomst is op dit moment nog niet met zekerheid te zeggen.

Maar dat PunkTee een speciaal project is, is wel met zekerheid te zeggen. Het feit dat er uiteindelijk maar 500 van deze NFT met T-shirt gemint gaan worden maakt het een uniek project waar de schaarste een grote rol kan gaan spelen op de prijs. Een decentralised clothing brand met oog op de toekomst.