Yummi Universe NFT

Geen categorie

Yummi Universe limited edition

Yummi wil in de voetsporen treden van projecten zoals Pokemon, Digimon & Moshi Monsters. Samen met het Hungrynaru-team bouwen we aan een universum van Yummi-wezens. Doe mee, samen kunnen we iets ongelooflijks beginnen.

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor het Yummi Universum, ons team is gemotiveerd en staat te popelen om aan de slag te gaan. We hebben veel grote plannen in de maak en creëren een ecosysteem van NFT-wezens, kaarten en allerlei leuke verzamelobjecten!

Leiders.

Yummi Universe is gemaakt door de geesten achter Hungrynaru. Hungrynaru werd gelanceerd in 2020 en heeft meer dan 21.000 volgers op Instagram gekregen en is ook een van de snelst groeiende e-commerce winkels op Shopify (top 20%). Het Yummi Universe-concept ontstond snel met de adoptie van NFT’s. We zijn al heel lang grote voorstanders van de CryptoCurrency- en Blockchain-wereld, dus toen NFT’s tot stand kwamen, wisten we dat het Naru’s tijd was om te schitteren.

Artiesten

Op dit moment vormen drie mensen het Yummi-team. We hebben alle drie een enorme liefde voor kunst en design. We hebben elk onze eigen expertise en passie, wat ons team zo sterk en uniek maakt. Hoewel we allemaal verschillende mensen zijn, delen we allemaal dezelfde hoge normen en drive om geweldige kunst te maken waar iedereen van kan genieten.

Verzamelaars

We zijn opgegroeid in de jaren 90, toen het verzamelen van ruilkaarten en Pokemon een rage was! Tot op de dag van vandaag is Pokemon nog steeds een enorme inspiratie voor ons en we houden er nog steeds van om ruilkaarten, beeldjes en andere items van onze favoriete shows te verzamelen. Ons doel is om verzamelbare ontwerpen te maken die onvergetelijk speciaal zijn en tot de verbeelding spreken van alle ‘grote kinderen’ die er zijn.

Dromen

Hoe cliché het ook klinkt, we hebben ervan gedroomd om zoiets te doen sinds we kinderen waren. Om een ​​heel verzamelbaar universum te creëren op basis van onze originele personages zou een droom zijn die uitkomt, en nu hebben NFT’s ons de kans gegeven om daadwerkelijk onze eerste stappen hierin te zetten! We kunnen eindelijk iets speciaals doen waarvan we weten dat je er net zoveel van zult houden als wij.

Toekomst

Wie weet waar de toekomst van Yummi ons zal brengen? We hebben zoveel leuke ideeën in de maak! We zijn van plan nieuwe personages en verzamelobjecten zoals ruilkaarten te introduceren. We zijn geen onbekenden in de e-commercewereld, dus u kunt ook enkele fysieke producten verwachten. Spannend!

Hoe

De enorme hoeveelheid liefde en steun die we hebben gekregen voor Yummi en Naru is wat ons drijft om door te gaan! Als je je eigen Yummi NFT wilt kopen, bekijk dan onze unieke Yummi Pre-Sale. Zodra we een geschikte marktplaats hebben gevonden om onze kunstwerken op te vermelden, zullen we nog meer verzamelbare kunstwerken voor je delen om van te genieten en te verzamelen!